За нас

Здравейте!

Ние сме Weddingraphers – млади, пътешестващи сватбени фотографи, търсещи нови предизвикателства и красиви емоции, които да запечатаме и да покажем на света чрез нашите фотографии.

Зад идеята и концепцията на Weddingraphers стои сватбеният фотограф Петър Бегов (Petarr Begov), който се дипломира със специалност „Фотография“ през 2009 година. През 2012 година е награден с медал от FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) на международен фотосалон. За няколко години успява да заснеме над 100 от най-известните групи и артисти в музикалната индустрия, на някои от които е официален фотограф за концертите в София (Jennifer Lopez, Jessy J, Jamiroquai), както и редица други събития, преди да се отдаде на новата си муза – сватбената фотография.

Признаваме си, че сме абсолютно влюбени в сватбите сред природата, морските сватби, рустик и винтидж сватбите. Нашият почерк е модерен, но същевременно и класически. Обичаме меките тонове и непринудените емоции, съчетани с лек моден ракурс.

Предлагаме заснемане на годежна фотосесия, сватбена фотография – цялостно заснемане на вашата сватба, както и следсватбена фотосесия (trash the dress сесия). Съветваме Ви да разгледате подробно нашето портфолио, както и нашия блог, за да добиете най-точна представа за нашата работа и за нашето усещане за сватбена фотография. В блога ни ще намерите и интересни и полезни статии и съвети относно подготовката, планирането на вашата сватба, идеи и тенденции.

За да проверите дали вашата дата е свободна, не се колебайте да използвате нашата контактна форма. Ние сме постоянно наоколо и ще Ви отговорим до 24 часа. Ще се радваме да ни споделите накратко най-важните детайли за вашата сватба, а след това бихме искали да се видим лично, за да ни разкажете всичко, за което си мечтаете.

Нямаме търпение да Ви срещнем!

 

Ваши,
Weddingraphers 

Хората, зад които заставаме